top of page
Rapsfält 2.jpg

Medlemskap i GMF Skåne

Medlemsavgiften består av följande delar:

  • Försäkringar - 250 kronor.

  • Medlemsavgift till Gode Män & Förvaltare Skåne - 150 kronor.

  • Medlemsavgift till Riksförbundet för Gode Män & Förvaltare, RGMF - 50 kronor.

Medlemsavgiften ska årligen vara föreningen tillhanda senast den 30 november så att vi kan vidarebefordra försäkringspremien och medlemsavgiften till Förbundet senast den 31 december.

Ansökan om att bli medlem i föreningen GMF Skåne

För att registrera dig som medlem ber vi dig skicka uppgifterna om ditt namn, adress, e-postadress, person- & telefonnummer till medlem@gmf-skane.se.
Personnumret behöver vi för att kunna registrera dig hos Riksförbundet Gode Män & Förvaltare (RGMF) och Försäkringsbolaget, samt då vi behöver söka föreningsbidrag.

Genom att skicka in ansökan godkänner DU GMF Skånes behandling av dina personuppgifter. Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig för att kunna hantera din anmälan. Vi behöver dina kontaktuppgifter dels för vårt medlemsregister och dels för försäkringsbolagens register. 

Glöm inte att göra en inbetalning på 450 kronor antingen till vårt bankgiro 776-2495 eller swisha till 123 068 7319.

Kom ihåg att skriva ditt namn i samband med betalningen. Så snart vi mottagit din inbetalning får du en bekräftelse från oss och ditt medlemskap och försäkringar träder i omedelbar kraft.

Har du bytt e-postadress eller andra kontaktuppgifter???

Maila då de nya uppgifterna till medlem@gmf-skane.se så snart som möjligt så att du inte missar någon viktig och intressant information.

bottom of page